Crayola - Neon világító rajztábla filctollakkal

Crayola - Neon világító rajztábla filctollakkal
14 490 Ft
+290 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
nem rendelhető
80539
Unalmas az egyszerû rajzolás? A Crayola Neon világító rajztáblájával ripsz-ropsz visszahozható az alkotókedv. A rajztábla amellett, hogy világít, fekete hátterével teret nyit különlegesebb alkotások létrehozására is.
A gyerekeknek nincs más dolguk, mint a készletben található 6 különbözõ színû Crayola filctollal rajzolni egy nem mindennapi képet a stabil talpazattal és nagy rajzolófelülettel rendelkezõ táblára, ezután pedig már csak fel kell kapcsolni a 3 világítási mód közül a nekik leginkább tetszõt, és máris új színben tündököl majd az alkotásuk. A tábla számtalanszor újrahasználható, a benne lévõ fekete panel pedig ki- és betehetõ.
A rajtáblával történõ alkotás során fejlõdik a gyerekek finommotorikája, szem-kéz koordinációja, valamint képzelete, fantáziája, kreativitása és más vizuális készségei is.
A rajztábla mérete: 45 x 30 cm
A "Crayola - Neon világító rajztábla filctollakkal" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola - Neon világító rajztábla filctollakkal

Crayola - Neon világító rajztábla filctollakkal

14 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.