Crayola - Sokszínű világ, bőrszín árnyalatú filctollak, 24 db-os

5 650 Ft
+113 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
1-3 nap
78402
A Földön sokan vagyunk, és sokfélék. A Crayola bőrszín árnyalatú filctollaival a gyerekek könnyedén lerajzolhatják az összes barátjukat. A Sokszínű Világ termékcsalád rámutat a különböző emberek és népek közti különbségre, céljuk, hogy a gyerekek később befogadó, elfogadó felnőttekké váljanak.
Ha a termékeket a gyerek véletlenül a szájába veszi vagy összemaszatolja magát, aggodalomra semmi ok, hiszen a Crayola termékek nem tartalmaznak veszélyes vagy káros anyagot.
A "Crayola - Sokszínű világ, bőrszín árnyalatú filctollak, 24 db-os" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Crayola - Sokszínű világ, bőrszín árnyalatú filctollak, 24 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola - Sokszínű világ, bőrszín árnyalatú filctollak, 24 db-os

Crayola - Sokszínű világ, bőrszín árnyalatú filctollak, 24 db-os

5 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.