Creatable World - Barna hajú öltöztethető baba, 12 kiegészítővel

A Mattel újragondolta és megunhatatlanná varázsolta az öltöztetős babákat; a Creatabe World babák lehetőségeket adnak a gyerekeknek, hogy saját ízlésükre, akár 100féleképpen formálják játékbabáikat. A rövidhajú, fehérneműs alapbaba minden nap megújulhat a készlet segítségével: ebben egy hosszú paróka, kabát, szoknya, nadrág, ruha és kétféle felső lesz segítségére. A 3 pár cipő, a sapka és a szemüveg tökéletes kiegészítője lehet minden összeállításnak. A külön megvásárolható, különböző Creatable World készletek egymással is tökételesen kombinálhatók. A baba keze és lába is hajlítható, mérete kb. 28 cm.
A "Creatable World - Barna hajú öltöztethető baba, 12 kiegészítővel" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mattel
1-3 nap
63634
11 990 Ft
A "Creatable World - Barna hajú öltöztethető baba, 12 kiegészítővel" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 14-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 14-én, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Creatable World - Barna hajú öltöztethető baba, 12 kiegészítővel
11 990 Ft
KOSÁRBA!Creatable World - Barna hajú öltöztethető baba, 12 kiegészítővel

Creatable World - Barna hajú öltöztethető baba, 12 kiegészítővel

11 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.