Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Critter Coaster - Hörcsögcsúszka deluxe készlet

Critter Coaster - Hörcsögcsúszka deluxe készlet
12 690 Ft
+254 hűségpont ajándékba - Részletek...
Yulu
nem rendelhető
71194
Fedezzétek fel a gyorsaságot az aranyosan gördülő hörcsögökkel és építsétek meg a legszuperebb pályákat! Ez a cuki kis állatcsalád imád a kacskaringós lejtőkön csúszkálni. A gyerekek ezzel a készlettel összeállíthatják a hörcsögök számára a legjobb pályákat és akadályokat! Például megtekerhetik a kereket, felemelhetik őket a lifttel, hogy a kisállatok kalandosan a végére érhessenek! A kedvenc hörcsögök versenyezhetnek is egymással, vajon kié lesz a legügyesebb és a leggyorsabb?
Induljon a csúszda móka a 75 részes deluxe készlettel, ami 10 db különleges elemet és 5 db hörcsögöt tartalmaz.
A "Critter Coaster - Hörcsögcsúszka deluxe készlet" nevű játék gyártója a Yulu, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Critter Coaster - Hörcsögcsúszka deluxe készlet

Critter Coaster - Hörcsögcsúszka deluxe készlet

12 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.