KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Cry Babies - Jóéjt Daisy baba

Cry Babies - Jóéjt Daisy baba
18 490 Ft
+370 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cry Babies
inkább lányoknak
nem rendelhető
81878
Daisy, mint minden Cry Baby, elkezd könnyezni és sírni, ha kiveszitek a cumiját a szájából, de amint visszarakjátok, megnyugszik. Azonban Daisy egyik különlegessége, hogy nem igazi könnyekkel sír, hanem világító könnyekkel (vagyis fény könnycseppek jelennek meg az arcán).
Puha ruhájának köszönhetően remek alvótárs, ráadásul ha megkapja a cumiját világítani kezd a hasa. A hasát megnyomva 8 különböző, 10 perc hosszúságú altatódal hallgatható meg, plusz közben csillagokat vetít a falra.
Baba mérete: kb. 30 cm (ruhával együtt)
A játék elemmel működik (3 x AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A Cry Babies márkájú "Cry Babies - Jóéjt Daisy baba" nevű játékot főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cry Babies

Cry Babies - Jóéjt Daisy baba

Cry Babies - Jóéjt Daisy baba

18 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.