Cry Babies - Tutti Frutti illatos baba - Claire

Cry Babies - Tutti Frutti illatos baba - Claire
16 250 Ft
+325 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cry Babies
inkább lányoknak
73272
Cry Baby Claire egy gyönyörű baba, aki cseresznye illatú pizsamát visel. Nagyon aranyos, de… sajnos igazi könnyeket hullajt, ha kikerül a szájából a cumi. Gyorsan vissza kell tenni a szájába, különben nem hagyja abba a sírást - sőt, egyre hangosabbá és hangosabbá válik. De persze nem csak így lehet megnyugtatni egy babát, le is lehet fektetni, hogy szunyókáljon egy picit. A babát könnyű öltöztetni, így már a legkisebbek is átöltöztethetik.
Feje, karja és lába mozgatható, a víztartály a fej hátsó részén található.
A játék elemmel működik (2 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A Cry Babies márkájú "Cry Babies - Tutti Frutti illatos baba - Claire" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Cry Babies

Cry Babies - Tutti Frutti illatos baba - Claire

Cry Babies - Tutti Frutti illatos baba - Claire

16 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.