KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

DaGeDar - Harcosok, 2 db-os készlet

DaGeDar - Harcosok, 2 db-os készlet
390 Ft
+8 hűségpont ajándékba - Részletek...
DaGeDar
inkább fiúknak
nem rendelhető
16276
Üdvözlünk a 33. dimenzióban! Itt élnek a DaGeDar harcosok, akiket a DaGeDar erő kis golyókba sűrített. Versenyezz velük a pályákon, és gyűjtsd össze mind a 120-féle DaGeDar harcost!
Minden egyes golyónak külön egyénisége van és másképp viselkedik a pályán. A csomagban két különféle, más-más színű 3 cm-es átmérőjű DaGeDar golyó található.
Tartozékok: 2 db DaGeDar harcos
A DaGeDar márkájú "DaGeDar - Harcosok, 2 db-os készlet" nevű játékot főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

DaGeDar

DaGeDar - Harcosok, 2 db-os készlet

DaGeDar - Harcosok, 2 db-os készlet

390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.