DC Super hero Girls - Harley Quienn akcióbaba

DC Super hero Girls - Harley Quienn akcióbaba
A DC Super Hero Girl akciófigurák mindig készen állnak egy nagy kalandokra! Ha összenyomod a lábukat, egyedi mozdulatokkal segítenek, hogy felfedezd a benned szunnyadó szuperhőst! A 15 cm magas akciófigurák megjelenésükkel és jellegzetes mozdulataikkal a sorozatokban, és filmekben látott szuperhősöket idézik. Harley Quinn az ismert, jellegzetes kiegészítőivel és egyedi mozdulatával kápráztat el. Harley lecsapja kalapácsát, majd felemeli, ha elengeded a lábát. A kiegészítőket leveheted, így még több történetet mesélhetsz el, akár kedvenc jeleneteidet játszanád újra, akár saját történetet találsz ki. A szuperhősök dinamikus mozgása kihangsúlyozza szupererejüket. Öltözetük jól felismerhető az epizódok alapján. A gyermekek örömmel fedezik majd fel saját képességeiket a Super Hero High suli diákjaival közös játékokban. Akár egy átlagos iskolai nap, akár egy szuperhősös kaland vár rád, felfedezheted a benned lakó hőst a DC Super Hero akciófigurákkal! A csomag egy kiegészítővel felszerelt, jellegzetes mozdulatot bemutató akciófigurát tartalmaz.
Mérete: 15 cm.
A "DC Super hero Girls - Harley Quienn akcióbaba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
46488
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
DC Super hero Girls - Harley Quienn akcióbaba
DC Super hero Girls - Harley Quienn akcióbaba

DC Super hero Girls - Harley Quienn akcióbaba

5 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.