Diamond Dotz - Gyöngykép készítő készlet - Vörös rózsa

7 490 Ft
+150 hűségpont ajándékba - Részletek...
Diamond Dotz
inkább lányoknak
7 éves kor fölött
1-3 nap
77474
A Diamond Dotz gyöngykép készítő készletével az alkotni vágyók amellett, hogy kiélhetik kreativitásukat, ötletes ajándékot is készíthetnek, amellyel meglephetik szeretteiket vagy akár saját magukat. A tartalmas énidő közben az alkotó lépésről lépésre élvezheti, ahogyan az apró gyöngyök színt adnak a csomagban található előrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelműen jelölő, ragasztós felülettel bevont sablonnak. A készlet tartalmaz egy fogáskönnyítő markolattal ellátott gyöngyfelszedő tollat; emellett a szett olyan 8 különböző színben pompázó gyöngyöket is rejt, amelyek az egyedi csiszolásnak köszönhetően visszaverik a fényt, ezzel szinte csillogó hatást keltve.
Az alkotótevékenység fejleszti a kreativitást, a képzeletet és fantáziát, a szem-kéz koordinációt és finommotorikát, emellett az elkészült kép az otthon varázslatos kiegészítőjévé válhat, gyönyörködtetve a lakók és a látogatók szemét.
Az elkészült kép mérete: 27 x 42 cm
A "Diamond Dotz - Gyöngykép készítő készlet - Vörös rózsa" nevű játék gyártója a Diamond Dotz, főleg 7 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A "Diamond Dotz - Gyöngykép készítő készlet - Vörös rózsa" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Diamond Dotz - Gyöngykép készítő készlet - Vörös rózsa

Diamond Dotz - Gyöngykép készítő készlet - Vörös rózsa

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.