KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dickie - Rendőrállomás létesítmény járművekkel

Dickie - Rendőrállomás létesítmény járművekkel
15 990 Ft
+320 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
nem rendelhető
59928
A Dickie rendőrállomáson különleges járművek kaptak kiképzést. A szett tartalmaz egy Porsche és egy Ctiroen rendőrautót, illetve egy vízágyús autót is. A rendőrök segítségére pedig egy drón áll rendelkezésre. A rendőrállomás kinyitható, így garázsként funkcionálhat. A játék működéséhez 2 db AAA elem szükséges, a csomagolás a demo elemeket tartalmazza.
A "Dickie - Rendőrállomás létesítmény járművekkel" nevű játék gyártója a Dickie, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Rendőrállomás létesítmény járművekkel

Dickie - Rendőrállomás létesítmény járművekkel

15 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.