Digibirds - Madár - Snowflake, szürke-fehér

Digibirds - Madár - Snowflake, szürke-fehér
Énekelj együtt a kis madárkákkal, akárcsak a hercegnők a mesében!
Snowflake azonnal elkezd énekelni, ahogy elkezdesz fütyülni! A Digibirds madár akár 20 féle különböző dalt is képes elénekelni. Csak fújj rá és elkezd csipogni vagy dalra fakad és még mocorog is! A madár nem csak egyedül, de a többi madárral együtt kórusban is tud énekelni! A szettben egy ujjra helyezhető tartót is találsz, amire ráillesztheted a madarat, így olyan lesz mintha a kezedre szállt volna! Ha a hozzátartozó alkalmazással játszol és új szinteket oldasz fel, a sípszó hallatán új dallamokat tud majd énekelni madarad!
A játék 3 db LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. A csomag tartalék elemeket is tartalmaz.
A Digibirds márkájú "Digibirds - Madár - Snowflake, szürke-fehér" nevű játék gyártója a Silverlit, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Digibirds
inkább lányoknak
28293
3 190 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Digibirds

Digibirds - Madár - Snowflake, szürke-fehér

Digibirds - Madár - Snowflake, szürke-fehér

3 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.