Dinoszaurusz fa építő szett - Triceratops

Dinoszaurusz fa építő szett - Triceratops
Építsd meg saját Triceratops dínódat! A Dinoszaurusz fa építő szett - Triceratops készletben két fa lapot, valamint fa építőelemeket találhatsz, amikből egy dínó csontvázát tudod összeállítani. A prehisztorikus élőlényről a mellékelt füzetben rengeteg információt találhatsz, a füzet labirintus, szókereső rejtvényeket, feladványokat is tartalmaz. A készlet fejleszti a kézügyességet, a problémamegoldó készséget valamint a térlátást is.
Dínó összerakott mérete: 33 x 9 x 13 cm.
A "Dinoszaurusz fa építő szett - Triceratops" nevű játék gyártója a Professor Puzzle, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Professor Puzzle
8 éves kor fölött
28703
1 790 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Dinoszaurusz fa építő szett - Triceratops

Dinoszaurusz fa építő szett - Triceratops

1 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.