KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Doktor táska - 12 db

Doktor táska - 12 db
5 350 Ft
+107 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
nem rendelhető
28225
Játszatok orvososat a Doktor táska- 12 darabos készlettel! A jól felszerelt orvosi táska tartalmaz minden olyan eszközt, amivel a képzeletbeli pácienst meg lehet gyógyítani! Tedd fel a szemüveget, hogy alaposan meg tudd vizsgálni a kis beteget, majd akaszd a nyakadba a sztetoszkópot! Ha esetleg megfázott, mérd meg a lázát, vagy ha csak egy szálka ment az ujjába vedd ki a csipesszel! Csak a képzeleted szabhat határt, mert az orvosi készlet adott. A játék végére biztos, hogy az összes kis beteg egészségesen távozik majd rendelődből!
A "Doktor táska - 12 db" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Doktor táska - 12 db

Doktor táska - 12 db

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.