2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Ecoiffier - Zöldséges stand, 34 részes

Ecoiffier - Zöldséges stand, 34 részes
12 490 Ft
+250 hűségpont ajándékba - Részletek...
Écoiffier
nem rendelhető
59919
Ecoiffier 34 részes zöldséges stand. Ez a szerepjáték fejleszti a gyerekek kreativitását, fantáziáját és a finom motoros képességét. A zöldséges standdal a gyerkőcök egyedül, vagy akár többen is játszhatnak, betölthetik az eladó, illetve a vásárló szerepét is. A pult többféleképp is felállítható, így tökéletesen illeszkedik a gyerekszoba adottságaihoz. A zöldséges standhoz tartozik egy profi pénztárgép műanyag érmékkel, egy mérleg, kétféle bevásárló kosár, illetve zöldségek és gyümölcsök is. A pult méretei: 70 x 64 x 26 cm.
Az "Ecoiffier - Zöldséges stand, 34 részes" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 1 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Écoiffier

Ecoiffier - Zöldséges stand, 34 részes

Ecoiffier - Zöldséges stand, 34 részes

12 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.