Eichhorn - Panda mintájú fa kisvasút építőkockákkal

Eichhorn - Panda mintájú fa kisvasút építőkockákkal
7 190 Ft
+144 hűségpont ajándékba - Részletek...
Eichhorn
77223
Az Eichhorn Panda mintájú fa kisvasút készlete gyönyörű pasztell színeivel és aranyos panda mintájával játékra hívja a kis vonatrajongókat. A mozdonyhoz csatlakozó két vagon tüskéire különböző színű, formájú és díszítésű építőelemeket lehet felhúzni, így a 16 részből álló szettel sokféle variáció építhető.
A kisvasúttal való játék során a gyerekek megismerkedhetnek a különböző formákkal, mindeközben fejlődik a kézügyességük, finommotorikájuk, szem-kéz koordinációjuk és logikus gondolkodásuk is.
A termék újrahasznosított fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.
Az Eichhorn márkájú "Eichhorn - Panda mintájú fa kisvasút építőkockákkal" nevű játék gyártója az Eichhorn, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Eichhorn

Eichhorn - Panda mintájú fa kisvasút építőkockákkal

Eichhorn - Panda mintájú fa kisvasút építőkockákkal

7 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.