Eichhorn: Panda mintájú fa építőkockák húzható kocsin

Eichhorn: Panda mintájú fa építőkockák húzható kocsin
6 390 Ft
+128 hűségpont ajándékba - Részletek...
Eichhorn
76829
Az Eichhorn Panda mintájú fa építőkocka készlet gyönyörű pasztell színeivel és aranyos panda mintájával játékra hívja a kis építőket. A húzható kocsin tárolható és szállítható különböző formájú, színű és díszítésű elemekből sokféle építményt létre lehet hozni, így a gyerekek fantáziájára és kreativitására van bízva, hogy mit alkotnak belőlük.
Az építőkockákkal való játék során a gyerekek megismerkedhetnek a különböző formákkal, mindeközben fejlődik a kézügyességük, finommotorikájuk, szem-kéz koordinációjuk és logikus gondolkodásuk is.
A termék újrahasznosított fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.
A szett összesen 12 elemet tartalmaz.
Az Eichhorn márkájú "Eichhorn: Panda mintájú fa építőkockák húzható kocsin" nevű játék gyártója az Eichhorn, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Eichhorn

Eichhorn: Panda mintájú fa építőkockák húzható kocsin

Eichhorn: Panda mintájú fa építőkockák húzható kocsin

6 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.