Én kicsi pónim - Equestria Girls babák - színpad

Én kicsi pónim - Equestria Girls babák - színpad
Eljött az ideje az előadásnak! Az Equestria Girls babák - színpad készletben Pinkie Pie figuráját találhatod hangszerekkel, valamint egy összeépíthető hatalmas színpadot. A Színpadot szivárvány színű háttérrel tudod ellátni, és teljes My Little Pony - Equestria Girls babakészletedet fel tudod használni, egy látványos koncerthez! A színpadot könnyen össze tudod rakni, és már kezdődhet is a show!
A készlet Tartalmazza Pinkie Pie 30 cm-es figuráját is!
Az Én Kicsi Pónim márkájú "Én kicsi pónim - Equestria Girls babák - színpad" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 5 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
28730
13 590 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Én Kicsi Pónim

Én kicsi pónim - Equestria Girls babák - színpad

Én kicsi pónim - Equestria Girls babák - színpad

13 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.