Én kicsi pónim - POP deluxe készlet - Rarity és Luna hercegnő

Én kicsi pónim - POP deluxe készlet - Rarity és Luna hercegnő
5 350 Ft
+107 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
27200
Készítsd el saját, egyedileg dekorált Rarity és Luna hercegnő pónidat! A POP deluxe készlet - Rarity és Luna hercegnő két részből álló fehér és lila pónifigurákat tartalmaz, akiket matricákkal, többféle frizurákkal egyéb kiegészítőkkel tudsz díszíteni. Csak pattintsd össze Rarity és Luna hercegnő két felét, tedd rá a sörényüket és farkukat, utána már kedvedre tudod őket díszíteni! Az Én kicsi pónim - POP készletek kombinálhatók egymással, így akár RarityJack, vagy Pinkie Sparke pónikat is létre tudsz hozni! A készlet egy ív matricát és egyéb kellékeket is tartalmaz.
Összerakott pónik mérete: kb. 8 cm.
Csomagolási méretek: 24 x 3 x 28 cm.
Az Én Kicsi Pónim márkájú "Én kicsi pónim - POP deluxe készlet - Rarity és Luna hercegnő" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Én Kicsi Pónim

Én kicsi pónim - POP deluxe készlet - Rarity és Luna hercegnő

Én kicsi pónim - POP deluxe készlet - Rarity és Luna hercegnő

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.