Enchantimals - Beetrice Bee háza

Enchantimals - Beetrice Bee háza
Az Enchantimals meséből ismert Beetrice Bee és különleges háza mindenkit elbűvöl. Beetrice méhecske külsőbe bújt és háza is ahhoz hasonlít: a falak sárgára vannak festve. A gyerekek imádják majd Beetrece természetközeli házát, és a világot, ahol a Törődés a Mindenünk.
A csomagolás tartalmazza a házat, Beetrece-t, egy méhecske figurát és egyéb kiegészítőket is. A figura mérete: 5 cm, a házikó mérete: 10 cm.
Az "Enchantimals - Beetrice Bee háza" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
56266
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Enchantimals - Beetrice Bee háza
Enchantimals - Beetrice Bee háza

Enchantimals - Beetrice Bee háza

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.