Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

EnchanTimals - Hadley Husky és Sledder

EnchanTimals - Hadley Husky és Sledder
4 890 Ft
+98 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
nem rendelhető
79640
Hív a természet! Ezek a bájos babák és állat barátaik mindenkit könnyedén elvarázsolnak. Az Enchantimal barátok olyan különleges kapcsolatban állnak az állatokkal, hogy még hasonlítanak is rájuk. Hadley Husky egy lila színű kutyuslány, aki barátjával, a divatos Sledder husky kutyával érkezik a lányokhoz. A 8 cm magas baba színes ruhát és kiegészítőt visel. A tökéletes megjelenést a gyönyörű lila haja és fejdísze teszi tökéletessé.
A gyermekek sokat tanulhatnak tőlük a kedvességről, gondoskodásról, barátságról és nem utolsó sorban a természet szeretetéről. Hiszen az Enchantimals barátok jelszava: "Mindenünk a gondoskodás!" Több karakter összegyűjtésével még színesebbé és változatosabbá tehető a játék az Enchantimals világában.
Az "EnchanTimals - Hadley Husky és Sledder" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

EnchanTimals - Hadley Husky és Sledder

EnchanTimals - Hadley Husky és Sledder

4 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.