Enchantimals - Városi toronyház

24 750 Ft
+495 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
76591
Az Enchantimals a barátságról, az állatok és a természet szeretetéről és a gondoskodásról szól, erre tanítja a kicsiket is. A jóbarátok a városban is odafigyelnek egymásra nem csak a természetben. Palmer Pomeranian baba és barátja Pommy egy imádnivaló, 70 cm-nél is magasabb 3 szintes toronyházban lakik. A ház 6 játéktere végtelen történeteket inspirál. A földszinten kávézó és kerthelyiség, az elsőn konyha és nappali egy nyitható hűtővel, a másodikon egy hálószoba, a tetőtéren egy kis medence, továbbá két erkély, egy tűzlépcső és sok minden más várja Palmer és (külön kapható) barátai szórakozását, akiket vendégségbe invitál. A számos kiegészítővel fantasztikus városik kalandok játszhatók el. Az Enchantimals karakterek között lévő kötelék tényleg varázslatos, az egymásra figyelés és törődés közben igazán változatos és vidám történeteket játszhatnak el a gyerekek. A színek és díszítések eltérhetnek. Enchantimals: Mindenünk a gondoskodás!
Az "Enchantimals - Városi toronyház" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Az "Enchantimals - Városi toronyház" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Enchantimals - Városi toronyház

Enchantimals - Városi toronyház

24 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.