Webáruházunk 2019. június 20. és június 28. között zárva tart!

Engino - Inventor, 5 az 1-ben lányos szett

A forradalmian új Engino lányos építőkockákkal gyorsan és könnyen alkothatnak meg a gyerekek egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illeszthetők, sőt némelyik akár meg is növelhető. A sokoldalú rudak és csatlakozók olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is lehet építkezni. Ez a szabadalmaztatott dizájn lényegében minden rudat csatlakozóvá alakít, így egyszerű és összetett modelleket is lehet építeni gyorsan, kevés számú alkatrészből. Az Engino rendszerének köszönhetően más építőjátékokhoz képest sokkal több kreativitást és kombinációs lehetőséget rejtenek magukban a szettek, sokkal kevesebb építőelem felhasználásával! A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is. A dobozban, valamint online található útmutatók segítségével a szett tartalmából 5 különböző alakzat építhető.
Az Engino márkájú "Engino - Inventor, 5 az 1-ben lányos szett" nevű játékot főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Engino
inkább lányoknak
2-5 nap
57494
2 650 Ft
Az "Engino - Inventor, 5 az 1-ben lányos szett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2019. június 26-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2019. június 26-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Engino - Inventor, 5 az 1-ben lányos szett
2 650 Ft
KOSÁRBA!Engino - Inventor, 5 az 1-ben lányos szett

Engino - Inventor, 5 az 1-ben lányos szett

2 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.