2022.10.19.

Építsd fel a saját világodat!

"Egy forma és végtelen lehetőség" - ez a mottója a Plus-Plus építőjátékok gyártójának. Ezek az építőkockák egyedi formájuknak köszönhetően végtelenszer egymáshoz illeszthetők, ismétlődő elemeket hozva létre, amelyekkel saját kis világunk bármely részletét lemásolhatjuk. Ez a Plus-Plus lényege, amely ezekbe a két összekapcsolt "+"-jelhez hasonlító építőelemekbe sűrűsödik.

A skandináv országokban elért hatalmas sikereket követően pedig a díjnyertes Plus-Plus építőjátékok 2022. szeptemberétől végre Magyarországon is elérhetőek.

A történet a 1980-as években, Dániában kezdődött, ahol a Plus-Plus építőkockáit - oktató jellegükből adódóan - még kizárólag óvodák és iskolák számára értékesítették. A pedagógusok hamar felismerték azokat a lehetőségeket, amelyeket ezek a kreativitást, taktilis érzékelést és kézügyességet fejlesztő játékok rejtettek magukban. Egyszerű kialakításukból adódóan a Plus-Plus játékai arra ösztönzik a gyermekeket, hogy a végeredmény helyett magára az alkotási folyamatra fektessék a hangsúlyt, és szabadjára engedjék fantáziájukat.

Az ezt követő 40 év számos változást tartogatott a cég számára: arculatváltás, magánszemélyeknek történő értékesítés, a skandináv térségen túli terjeszkedés. A legújabb változás, hogy 2020-ban egy teljesen szélenergiával működő gyárba költözött át a termelés, ahol a Plus-Plus csapata műanyaghulladék termelése nélkül állítja elő építőjátékait. A Plus-Plus ma már világszerte több mint 40 országban nyújt a gyermekeknek végtelen szórakozást.

A terjeszkedési lépcső legutóbbi foka pedig a magyar piac volt, ahol az építőjátékok rajongói már beszerezhetik a várva-várt termékeket.

A Plus-Plus építőjátékainak igazi varázsa abban rejlik, hogy kicsiket és nagyokat egyaránt képesek megszólítani: az építőelemekből összerakható szerkezetek az egyszerű, csupán néhány alkotóelemből álló építményektől az összetett, részletgazdag alkotásokig terjednek. A Plus-Plus termékei az öt éven felülieket célozzák meg, de felnőttek és gyermekek egyaránt kedvüket lelhetik az építés folyamatában.
A készletek mérete igencsak változó: a kicsi, 15 darabot tartalmazó hengerektől a nagy, közel 800 darabos kiszerelésig terjedő kínálatban mindenki megtalálja azt a szettet, amely leginkább inspirálja. És bár minden egyes készlet saját építési útmutatóval érkezik, az építőelemekből létrejövő szerkezeteknek csak a képzelet szab határt!

Ahogy Bjarke Ingels (a Plus-Plus építőjátékok egyik fejlesztője) is kiemelte: a Plus-Plus építőkockái leginkább egyedülálló molekulákhoz hasonlíthatók, amelyek egymással összefonódva egyedi szerkezeteket hozhatnak létre. Az alkotáshoz azonban nincs szükség kémiai ismeretekre - csak egy nagy adag fantáziára és egy kis kézügyességre!

A Plus-Plus játékok itt találhatók...
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.