KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Építsd magad! - Autóút labirintus - 34 db-os szett

Építsd magad! - Autóút labirintus - 34 db-os szett
5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81907
Az építsd magad játékok kiválóan fejlesztik a gyerekek logikai- és problémamegoldó képességét. Ebben a játékban az a cél, hogy az iskolabusz a kiindulóhelyéről eljusson a garázsába azon az útvonalon, amit a gyerekek saját maguk építenek fel.
Minden egyes építőelemen (útelem) található egy bevágás, amely magát az útvonalat jelöli. Az egyes útelemeket úgy kell egymáshoz képest elhelyezni, hogy a busz megszakítás nélkül haladhasson a garázsa felé. Az útelemeket többféleképpen lehet a táblán elhelyezni annak érdekében, hogy más és más útvonalat lehessen kialakítani. Ha a busznak sikerül beérni a garázsba, tapssal, és villogó fénnyel jutalmazza a gyerekeket.
A játék elemmel működik (3 X AG13, 1 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
Az "Építsd magad! - Autóút labirintus - 34 db-os szett" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Építsd magad! - Autóút labirintus - 34 db-os szett

Építsd magad! - Autóút labirintus - 34 db-os szett

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.