EXIT - Repülés az ismeretlenbe társasjáték

EXIT - Repülés az ismeretlenbe társasjáték
5 090 Ft
+102 hűségpont ajándékba - Részletek...
10 éves kor fölött
72825
Kijutós logikai játék, amely egyedül, párban vagy akár csapatban is játszható.
Történet: egy Barbadosba tartó utasszállító fedélzetén utaztok. A kapitány arról tájékoztatott benneteket, hogy a gépetek meghibásodott, miután viharba kerültetek. Ki kell javítanotok a meghibásodásokat ahhoz, hogy biztonságosan landolhassatok.
Az Exit társasjátékokban egy rejtélyes ügyet kell felgöngyölítenetek. A fejtörőket közösen megoldva újabb és újabb nyomokhoz, azok által pedig további feladványokhoz jut majd a társaság. A logikai feladványok megoldása által fokozatosan kibontakozik egy történet – de kijutni csak akkor tudtok, ha együttműködtök!
A játék csak egyszer játszható végig, mert bizonyos részeit ki kell vágni, összerakni és írni rájuk.
Nehézségi szint: kezdő
Átlagos játékidő: 45-90 perc
Az "EXIT - Repülés az ismeretlenbe társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

EXIT - Repülés az ismeretlenbe társasjáték

EXIT - Repülés az ismeretlenbe társasjáték

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.