Fallout Shelter - A társasjáték

A bombák ugyan becsapódtak, de 2000 láb mélyen, az alapkőzet alatt a Vault-Tec (egy háború előtti védelmi vállalat volt, amely megnyerte a szövetségi kormány szerződését a Vaults néven ismert bunkerhálózat tervezésére és megvalósítására) egy virágzó és örömteli közösség legalábbis a felügyelő korai haláláig. Most rajtad és tiszttársaidon múlik, hogy a Vault lakói biztonságban, produktívak és boldogok legyenek.
A Fallout Shelter-ben boldogságot kell teremtenetek a Vault lakói között, miközben biztonságban tartjátok őket a pusztaság sugárzásától és szörnyűségeitől, amelyek Vault-on kívül várnak rájuk. A lakóknak munkát kell biztosítanotok, kezelnetek kell a Vault erőforrásait, és mindenkit meg kell védenetek a fenyegetésektől. Ne feledjétek, hogy az a tiszt, aki a legtöbb boldogságot képes generálni, megnyeri lakóinak szívét és elméjét az új felügyelő közelgő megválasztására. Versenyezzetek egymással, hogy meglássátok, ki tudja a legtöbb embert boldoggá tenni és kiderül, hogy közületek kit választanak meg új felügyelőnek!
A játék magyar nyelvű. Játékidő: 60-90 perc.
A "Fallout Shelter - A társasjáték" nevű játék gyártója a Delta Vision, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Delta Vision
12 éves kor fölött
1-3 nap
70296
14 750 Ft
A "Fallout Shelter - A társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Fallout Shelter - A társasjáték

Fallout Shelter - A társasjáték

14 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.