Feber - Óriás építőjáték készlet

Feber - Óriás építőjáték készlet
59 990 Ft
+1200 hűségpont ajándékba - Részletek...
Feber
75037
Az összecsatlakoztatható panelekből álló, óriás építőkészletből bármit megépíthetnek a gyerekek.Építés közben fejlődik a kreativitásuk és a kézügyességük. Összesen 44 darab kék színű négyzet elemből és 88 darab narancssárga csatlakozó rúdból áll. A darabok egyszerűen egymásba illeszthetőek. A műanyag négyzet elemek minden oldala 25 cm.
Az alkotások száma szinte végtelen... repülő, autó, alagutak, házikó... bármit összeépíthetnek a gyerekek a fantáziájuk segítségével. Az építőelemek strapabíró műanyagból készültek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, UV állók és könnyű egymásba illeszteni őket.
A Feber márkájú "Feber - Óriás építőjáték készlet" nevű játékot főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Feber

Feber - Óriás építőjáték készlet

Feber - Óriás építőjáték készlet

59 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.