KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Fesh! - Adventi fürdőbomba kalendárium

Fesh! - Adventi fürdőbomba kalendárium
13 490 Ft
+270 hűségpont ajándékba - Részletek...
Fesh!
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
81996
Minden napra egy fürdőbomba!
A Fesh! adventi fürdőbomba kalendáriumának birtokában a hosszú fürdőzéseket kedvelő kicsik és nagyok minden nap egy-egy színes fürdőbombával gazdagodhatnak.
A fürdőbombák amellett, hogy megszínezik a fürdővizet, kellemes illatot is varázsolnak annak, ráadásul mindegyik fürdőbomba belsejében egy-egy jókívánság vagy kedves üzenet rejlik, amely még különlegesebbé teszi az ünnepi készülődést. A kalendárium élvezetessé teszi a kicsiknek a sokszor nehéznek tűnő várakozást, így hamar elérkezik majd a szenteste és az ajándékok ideje.
A fürdőbombák súlya egyenként: 40 gramm
Csomagolás mérete: 26,4 x 38,2 x 3 cm
Tartalom: 24 db fürdőbomba
A "Fesh! - Adventi fürdőbomba kalendárium" nevű játék gyártója a Fesh!, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fesh! - Adventi fürdőbomba kalendárium

Fesh! - Adventi fürdőbomba kalendárium

13 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.