Fur Real Friends - GoGo My Dancing Pup táncoló kiskutya

Fur Real Friends - GoGo My Dancing Pup táncoló kiskutya
29 450 Ft
+589 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
74110
Ha szereted a házi kedvenceket és a táncot is, a FurReal Friends My Dancing Pup interaktív kutyusa megmozgatja majd a lábaidat! Ez hófehér kislány kutya imádja zenét és a ritmust. Ha a gyerekek megnyomják a pórázán lévő tánc gombot, a kutyus két lábra áll és ugatva táncol, miközben 5 különböző dalt is lejátszik. Perdüljetek táncra vele ti is! A kis kedvencet meg is kell ám sétáltatni. A Go Go pórázán lévő séta gombot megnyomva ezt is megtehetik, miközben ő mindenféle szórakoztató hangot ad ki. Mi lehetne még ennél is édesebb?!
A FurReal Friends márkájú "Fur Real Friends - GoGo My Dancing Pup táncoló kiskutya" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

FurReal Friends

Fur Real Friends - GoGo My Dancing Pup táncoló kiskutya

Fur Real Friends - GoGo My Dancing Pup táncoló kiskutya

29 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.