Furby Boom interaktív plüss - fekete-fehér

Furby Boom interaktív plüss - fekete-fehér
23 790 Ft
+476 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább lányoknak
nem rendelhető
28728
Ismerd meg a Furby interaktív plüssfigurák legújabb generációját, köztük a Furby Boom interaktív plüssfigura - fekete-fehér szörnyecskét! A Furby Boom figurák még inkább szeretik az ingyenes Furby alkalmazást, hiszen rengeteg extra lett beépítve! A Furby Boom interaktív plüssfigura - fekete-fehér segítségével telefonodon, tableteden kis Furby Furblings kicsinyeket tudsz kikelteni tojásokból és szép lassan egy komplett Furby-várost tudsz építeni.
A Furby Boom interaktív plüssfigura - fekete-fehér nagyon igényli a törődést: a telefonos alkalmazás segítségével virtuálisan meg tudod etetni, le tudod fürdetni, és teljesen egyéni személyiséget tudsz neki fejleszteni, amit a Furby figura megjegyez! Zenét hallva a Furby Boom interaktív plüssfigura - fekete-fehér táncra perdül, együtt énekel saját nyelvén (illetve angolul), de leginkább saját, telefonon kikeltett Furby Furblings kicsinyével vagy kicsinyeivel szeret beszélgetni!
A figura szemei LCD kijelzősek, így könnyebb megérteni, épp mire gondol vagy mit mond.
A Furby Boom interaktív plüssfigura fekete-fehér 4 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
A "Furby Boom interaktív plüss - fekete-fehér" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Furby Boom interaktív plüss - fekete-fehér

Furby Boom interaktív plüss - fekete-fehér

23 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.