Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék

Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék
A Mancs őrjárat futóbiciklivel minden kisfiú vidáman fog sportolni. A futóbicikli segít az egyensúlyérzék kialakításában, így könnyen fog menni a biciklizés is. A futóbicikli stabil fémvázzal rendelkezik, a kormány magassága 51 és 56 cm között, a nyereg magassága pedig 37 és 42 cm között állítható. Maximális terhelhetőség: 27 kg. A kerék mérete: 10-es. A futóbicaj mérete: 73 x 36 x 52 cm.
A "Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék" nevű játék gyártója a Darpéje, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Darpéje
inkább fiúknak
63687
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék

Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék

10 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.