Gazillion - Halacskás buborékfújó

Gazillion - Halacskás buborékfújó
1 390 Ft
+28 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gazillion
25751
Kék, nagyon aranyos halacska, aki imádja a buborékokat! A Gazillion halacska buborékfújóval nagyobb, a szivárvány színeiben pompázó buborékokat tudsz fújni. Ehhez csak mártsd a halacska hasán található pálcikát a folyadékba és már fújhatod is a sok buborékot! A méhecske egy flakon tetején található, ami 296 ml buborékfolyadékot tartalmaz. Méretek: 9 x 10 x 21 cm.
A Gazillion márkájú "Gazillion - Halacskás buborékfújó" nevű játék gyártója a Funrise, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Gazillion

Gazillion - Halacskás buborékfújó

Gazillion - Halacskás buborékfújó

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.