Geomag Glitter - 60 db-os készlet, csillogó

Geomag Glitter - 60 db-os készlet, csillogó
16 890 Ft
+338 hűségpont ajándékba - Részletek...
Geomag
inkább lányoknak
3 éves kor fölött
nem rendelhető
76828
A Geomag Glitter 60 db-os szettjéből káprázatos háromdimenziós alakzatok hozhatók létre. A készletben található mágneses rudak nemcsak színesek, de csillognak is, ezzel is emelve a Geomag-alkotások fényét. A mágnesességen alapuló elemek összeépítése egyszerű: a rudakat csak hozzá kell illeszteni a golyókhoz, és már mehet is a következő rúd.
A mellékelt útmutatóban a gyerekek különböző építési ötleteket találnak, emellett a játék lehetőséget teremt saját alkotások létrehozására. A csomagban 3 db tárolódoboz található, így az apró elemek biztosan nem vesznek majd el.
A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást, a logikus gondolkodást és a konstruáló képességet, valamint a gyerekek játék közben megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával is.
A játék elemei 100%-ban újrahasznosított műanyagból készültek.
A különböző Geomag készletek kombinálhatók egymással.
A Geomag márkájú "Geomag Glitter - 60 db-os készlet, csillogó" nevű játékot főleg 3 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Geomag

Geomag Glitter - 60 db-os készlet, csillogó

Geomag Glitter - 60 db-os készlet, csillogó

16 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.