Geomag Glow - 60 db-os készlet

Geomag Glow - 60 db-os készlet
14 990 Ft
+300 hűségpont ajándékba - Részletek...
Geomag
3 éves kor fölött
nem rendelhető
77326
A Geomag Glow egy nagyon egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató, mágnesességen alapuló építőjáték. Ezzel a 60 db-os készlettel kicsik és nagyok egyaránt megépíthetnek szinte bármilyen térbeli alakzatot, ráadásul a rudak még a sötétben is világítanak! Az építés egyszerű: csak hozzá kell illeszteni a mágneses végű rudakat a golyókhoz, és mehet is a következő rúd. Az elemek szétszedhetők majd összeépíthetők, így a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. A csomag tárolódobozokat is rejt, így a játék után sem vesznek majd el az építőelemek.
A készlet 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást, valamint a gyerekek játék közben megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával is.
A különböző Geomag készletek kombinálhatók egymással, webáruházunkban számos más Geomag készlet is megvásárolható.
A Geomag márkájú "Geomag Glow - 60 db-os készlet" nevű játékot főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Geomag

Geomag Glow - 60 db-os készlet

Geomag Glow - 60 db-os készlet

14 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.