Geomag MagiCube Green Line - Mágneses építőkocka szett, 16 db

Geomag MagiCube Green Line - Mágneses építőkocka szett, 16 db
16 890 Ft
+338 hűségpont ajándékba - Részletek...
Geomag
nem rendelhető
76810
A MagiCube Green Line 16 db-os építőkocka-szettje a Geomag új mágneses játéka, amelyet a legkisebbek számára alkottak meg, hogy felfedezhessék a mágnesesség világát. A strapabíró kockák erős mágnessel vannak ellátva, bármelyik irányba fordítva könnyedén összetapadnak, ezáltal a legkisebbek háromdimenziós alkotásokat is készíthetnek belőlük.
A nagyobb méretű MagiCube kockák élénk színűek (kék, piros, zöld, sárga), ezáltal felkeltik a kicsik figyelmét. A játék során a gyerekek megismerkedhetnek a mágnesességgel, eközben pedig fejlődik kreativitásuk, szem-kéz koordinációjuk, kreativitásuk és konstruáló képességük.
A Geomag Green Line termékek 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek. A termékek előállítása során eddig is nagy hangsúlyt fektettek a környezettudatos gyártásra, ezt igazolja, hogy 100%-ban megújuló energiaforrások igénybe vételével készítik őket.
A Geomag márkájú "Geomag MagiCube Green Line - Mágneses építőkocka szett, 16 db" nevű játékot főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Geomag

Geomag MagiCube Green Line - Mágneses építőkocka szett, 16 db

Geomag MagiCube Green Line - Mágneses építőkocka szett, 16 db

16 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.