Geomag Magicube - Közlekedés mágneses építőkocka szett - 4 db-os

4 990 Ft
+100 hűségpont ajándékba - Részletek...
Geomag
1-2 munkanap
80360
A Geomag Magicube termékcsaládját a legkisebbek számára készítették, hogy a kicsik játékosan fedezhessék fel a mágnesesség világát. A mágnessel ellátott építőkockák bármelyik irányba fordítva „összetapadnak", így a gyerekek könnyedén összeilleszthetik őket. Ebben a szettben 4 építőkockából rakhatnak össze különböző járműveket a lurkók. Kishajó, vonat, léghajó, repülő... Csak a boldog tulajdonosokon múlik, hogy melyik jármű születik majd meg legközelebb.
A mágneses építőkockák - méretükből adódóan - illeszkednek a bölcsis korosztályú gyerekek kezébe, összeillesztésük egyszerű, valamint strapabíró anyagból készültek, így a kicsik sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.
A mágneses építőjáték amellett, hogy tapasztalati úton megismerteti a kicsiket a mágnesességgel és a különböző járművekkel, fejleszti a konstruáló készségüket, a finommotorikájukat, valamint elősegíti a rész-egész viszony fogalmának megértését.
A játékot másfél éves kortól ajánljuk.
A Geomag márkájú "Geomag Magicube - Közlekedés mágneses építőkocka szett - 4 db-os" nevű játékot főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Geomag Magicube - Közlekedés mágneses építőkocka szett - 4 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 28-án, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Geomag

Geomag Magicube - Közlekedés mágneses építőkocka szett - 4 db-os

Geomag Magicube - Közlekedés mágneses építőkocka szett - 4 db-os

4 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.