Geomag MagiCube - Mágneses építőkocka szett - Rovarok

6 250 Ft
+125 hűségpont ajándékba - Részletek...
Geomag
1-3 nap
76811
A MagiCube rovarmintájú építőkocka a Geomag új mágneses játéka, amelyet a legkisebbek számára alkottak meg, hogy felfedezhessék a mágnesesség világát. A strapabíró kockák mágnessel vannak ellátva, így bármelyik irányba fordítva könnyedén összetapadnak, ezzel is segítve a kicsiket az elemek összeillesztésében. Az összeépített elemekből egy-egy rovar képe rakható ki (katica, méhecske, hernyó, hangya, sáska, szitakötő), ezáltal a kicsik szinte észrevétlenül ismerkedhetnek meg az állatvilág ezen szeletével.
A kockákon látható formák élénk színűek, grafikájuk felkelti a legkisebbek figyelmét. A könnyen kezelhető mágneses kockák mellett a csomag 6 összeállítási ötletet is tartalmaz, ezáltal a gyerekek kézügyessége, kreativitása és logikus gondolkodása mellett konstruáló képességük is fejlődik.
A Geomag márkájú "Geomag MagiCube - Mágneses építőkocka szett - Rovarok" nevű játékot főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Geomag MagiCube - Mágneses építőkocka szett - Rovarok" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 02-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 02-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Geomag

Geomag MagiCube - Mágneses építőkocka szett - Rovarok

Geomag MagiCube - Mágneses építőkocka szett - Rovarok

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.