Geomag Mechanics - 160 darabos készlet - Motion Magnetic Gears

24 750 Ft
+495 hűségpont ajándékba - Részletek...
Geomag
1-3 nap
71498
Nagyon egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató és sok lehetőséget rejtő, mágnesességen alapuló, 106 darabos építőjáték szett.
A mágneses végű rudakat csak hozzá kell illeszteni a golyókhoz, és már mehet is a következő rúd. Ezzel a módszerrel szinte bármilyen térbeli alakzatot gyerekjáték megépíteni.
A készlet segítségével a gyerekek többféle mozgó pályát is felépíthetnek, amelyen a golyók különböző trükköket mutatnak be a mágnesesség és a gravitáció segítségével.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást, valamint a gyerekek játék közben megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával is.
A Geomag márkájú "Geomag Mechanics - 160 darabos készlet - Motion Magnetic Gears" nevű játékot főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Geomag Mechanics - 160 darabos készlet - Motion Magnetic Gears" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 02-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 02-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Geomag

Geomag Mechanics - 160 darabos készlet - Motion Magnetic Gears

Geomag Mechanics - 160 darabos készlet - Motion Magnetic Gears

24 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.