Geomag Rainbow - Hideg színek, 15 db-os

Geomag Rainbow - Hideg színek, 15 db-os
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Geomag
3 éves kor fölött
71849
Nagyon egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató és sok lehetőséget rejtő, mágnesességen alapuló építőjáték szett. A Geomag Rainbow 15 db-os mini készlet remek választás lehet első mágneses építőjátéknak, de a meglévő Geomag készletek is bővíthetőek vele, így még izgalmasabb és összetettebb geometriai alakzatok készülhetnek el. Ebben a csomagban olyan hideg árnyalatú színek kaptak helyet, mint a zöld és a kék.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást, valamint a gyerekek játék közben megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával is.
A Geomag márkájú "Geomag Rainbow - Hideg színek, 15 db-os" nevű játékot főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Geomag

Geomag Rainbow - Hideg színek, 15 db-os

Geomag Rainbow - Hideg színek, 15 db-os

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.