Glitza csillámtetoválás - Party Stúdió, 180 mintával

Készíts magadnak egyedi, csillámosan ragyogó tetoválásokat, a Glitza csillámtetoválás Party Stúdió készlettel! A szettel 180 szebbnél szebb csillogó tetoválást készíthetsz el. A matricák különlegessége, hogy nem csak a bőrön, körmökön, de fémes, műanyag, és szövet anyagokon is megtapadnak, így nem csak magadat, de kedvenc használati tárgyaidat is díszítheted vele! Használata nagyon egyszerű. Ragaszd fel a matricát a bőrödre, várj pár másodpercet, és húzd le. Ezután a vékony ecset használatával könnyedén feljuttatthatod a csillámport a felületre, majd a vastag ecsettel leporolhatod, hogy a felesleges csillámot eltávolítsd. A készletben különböző 6 db színű minta lapot is találsz, melyeket egyéb felületeken tudsz használni, akár a naplód bortóját is dekorálhatod. A lapokat ugyanilyen módon tudod az adott helyre ragasztani, de itt még ecsetet sem kell használnod. Egyszerűen tapaszd rá a lapot a ragasztós felületű matricára, majd ismét várj pár másodpercet mielőtt lehúzod, és kész is! A stúdió tartalmazza a nagyítós asztalkát, és minden kiegészítőt, amivel ezek a változatos csillámos csodák elkészülnek.
A készlet tartalma: Glitza Party stúdió, 6 db mintalap, 5 ív tetováló matrica, 2 db ecset, 1 db csipesz, 4 tégely csillám, 1 tégely ékkő.
A Glitza márkájú "Glitza csillámtetoválás - Party Stúdió, 180 mintával" nevű játékot főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Glitza
inkább lányoknak
1-3 nap
47392
9 790 Ft
A "Glitza csillámtetoválás - Party Stúdió, 180 mintával" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. március 09-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. március 09-én, kedden átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Glitza csillámtetoválás - Party Stúdió, 180 mintával
9 790 Ft
KOSÁRBA!Glitza csillámtetoválás - Party Stúdió, 180 mintával

Glitza csillámtetoválás - Party Stúdió, 180 mintával

9 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.