Gobblet Gobblers amőba társasjáték

Gobblet Gobblers amőba társasjáték
6 750 Ft
+135 hűségpont ajándékba - Részletek...
Blue Orange
26686
Gyors menetű stratégiai játék, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Gobblet Gobblers amőba társasjáték során a kis figurákat egymásra kell rakni úgy, hogy egy sorban, oszlopban, vagy átlósan ugyanolyan szín szerepeljen, amőba szerűen. A játékosok felváltva rakhatják le a fa Gobblet Gobblers figurákat, és a nagyobbakat a kisebb figurákra lehet húzni. A játékteret négy fahasábbal lehet összeállítani, amik szintén megtalálhatók a dobozban.
A "Gobblet Gobblers amőba társasjáték" nevű játék gyártója a Blue Orange, főleg 5 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Gobblet Gobblers amőba társasjáték

Gobblet Gobblers amőba társasjáték

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.