Grafix - Festés számok szerint - Oroszlán, 30 x 40 cm

5 790 Ft
+116 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
1-3 nap
77033
A Grafix: Festés számok szerint készletében egy 30 x 40 cm méretű, oroszlánfejet ábrázoló színes festményt készíthetnek el az alkotni vágyók. Ehhez nincs más dolguk, mint az előrajzolt festővásznon szereplő számokat egyeztetni a mellékelt festékes tégelyekre írt számokkal, és kitölteni a megfelelő színnel az adott, körvonallal határolt területet. Annak érdekében, hogy a színek ne keveredjenek, érdemes először a legvilágosabb színnel kezdeni, majd minden színváltásnál vízzel alaposan megtisztítani az ecsetet. Ha az alkotó véletlenül hibát ejtene a festményen, akkor sem kell kétségbe esni: a körvonalak átfesthetők valamelyik sötétebb színnel. A dobozban 3 különböző méretű ecset és 12 különböző színű festék található.
Kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelhetik e tevékenységben, az elkészült kép pedig díszítheti a szoba falát, de akár ajándékba is adható.
Az elkészült kép méretei: 30 x 40 x 2 cm
A "Grafix - Festés számok szerint - Oroszlán, 30 x 40 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Grafix - Festés számok szerint - Oroszlán, 30 x 40 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Grafix - Festés számok szerint - Oroszlán, 30 x 40 cm

Grafix - Festés számok szerint - Oroszlán, 30 x 40 cm

5 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.