Granna - Hamupipőke társasjáték

Granna - Hamupipőke társasjáték
6 890 Ft
+138 hűségpont ajándékba - Részletek...
Granna
inkább lányoknak
nem rendelhető
70857
A Hamupipőke társasjáték egy igazi mesevilágba repíti el a kicsiket. A klasszikus meseelemeket tartalmazó kooperatív játékban akár egyedül is játszhatnak a gyerekek. A játék célja, hogy megtalálják az összes kelléket, ami szükséges a bálra, mielőtt éjfélt üt az óra. Összegyűjthetik az egereket, cipellőket a tököt és a hintót és részesei lehetnek a varázslatos mesének egy különleges memória játék segítségével. Tornáztasd meg az agyad vagy használd fel a különleges kártyalapok adottságait, hogy az idő lejárta előtt összegyűjtsd a párokat.
A "Granna - Hamupipőke társasjáték" nevű játék gyártója a Granna, főleg 4 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Granna - Hamupipőke társasjáték

Granna - Hamupipőke társasjáték

6 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.