Hanabi Pocket kártyajáték - fémdobozos kiadás

Hanabi Pocket kártyajáték - fémdobozos kiadás
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
Abacus Spiele
8 éves kor fölött
nem rendelhető
29044
Lépj be a tűzijáték szervezők világába! A Hanabi Pocket kártyajátékban a szervezőképesség és a csend uralkodik, hiszen a játékosok tanácsadáson kívül nem szólalhatnak meg. A lényeg, a legjobb kártyákat összeszedni, megszervezni a látványos tűzijátékot. A Hanabi Pocket fémdobozos kiadása egy exkluzív, lezárható fémdobozban található.
A "Hanabi Pocket kártyajáték - fémdobozos kiadás" nevű játék gyártója az Abacus Spiele, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hanabi Pocket kártyajáték - fémdobozos kiadás

Hanabi Pocket kártyajáték - fémdobozos kiadás

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.