HangMemo társasjáték

9 250 Ft
+185 hűségpont ajándékba - Részletek...
Zanzoon
5 éves kor fölött
1-2 munkanap
81659
Fülelj, válassz, játszd vissza, és nyerj!Az emlékezőtehetséget próbára tevő HangMemo társasjáték ugyanúgy szórakoztató lehet az ovisoknak, mint a nagyszülőknek. A játék célja, hogy a játékmester által lejátszott hangot megjegyezzétek, párosítsátok egy fő témához (zene, állatok, járművek vagy emberek), majd visszajátsszátok. Ám a feladat közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik: észben kell tartanotok a már lejátszott hangokat, ugyanis a soron következő játékosnak a saját hangjához tartozó téma előtt az előző játékosok témáit is sorban le kell játszania a panel megérintésével. Ha valaki hibázik, kiesik a játékból. A játékkör addig folytatódik, amíg csak egyetlen játékos marad játékban. A győztes az, akinek sikerül 2 játékkört megnyernie.
A játék 2 módban játszható: megpróbálhatjátok megdönteni a saját rekordotokat, vagy megmérkőzhettek a családdal és a barátokkal.
A játék elemmel működik, a dobozban próbaelemek találhatók.
A HangMemo társasjáték fejleszti a megfigyelőképességet, azonosító-megkülönböztető képességet és persze az auditív memóriát. Igényes kivitelezése, könnyen kezelhető felülete a magyar nyelven megszólaló játékmester, valamint a több mint 130 hangot tartalmazó hanganyag mind-mind hozzájárul a játékélményhez.
A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "HangMemo társasjáték" nevű játék gyártója a Zanzoon, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "HangMemo társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. március 05-én, kedden kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. március 05-én, kedden átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. március 05-én, kedden átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

HangMemo társasjáték

HangMemo társasjáték

9 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.