Háromkerekű roller - Mancs őrjárat, kék

Háromkerekű roller - Mancs őrjárat, kék
Száguldj a Mancs őrjárat háromkerekű rolleren! A könnyen szétnyitható roller játéknak és közlekedési eszköznek is kiváló! Lépj a felületére és száguldj a célod felé. Ha odaértél, akkor csak hagyd úgy, nem kell a kitámasztással bajlódnod, hiszen 3 kerekén könnyen megáll! A roller maximális terhelhetősége: 20 kg. A csomagolás mérete: 12 x 50 x 19 cm.
A "Háromkerekű roller - Mancs őrjárat, kék" nevű játék gyártója a Darpéje, főleg 2 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Darpéje
inkább fiúknak
74614
11 190 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Háromkerekű roller - Mancs őrjárat, kék

Háromkerekű roller - Mancs őrjárat, kék

11 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.