Harry Potter - Bájitalok társasjáték

9 790 Ft
+196 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
1-3 nap
77169
Piton professzor feladatot ad az osztálynak: járják be Roxfort területét, hogy összegyűjtsék egy bájital hozzávalóit. Ha megvan a bájitalhoz szükséges összes hozzávaló, vissza kell érni elsőként az egyik kiinduló helyre - de Friccsel vigyázni kell, aki megpróbálja majd megtalálni a játékosokat! A játékosok kockával dobnak a lépésekhez. A mozgás ösvényeken és portáltereken keresztül történik. A varázspálcák megvilágítják, hogy melyik összetevő melyik helyen van. A Frics mozgatóelem megakadályozhatja a játékosok előrehaladását. Ha a játékosnak elég hozzávalója van, vissza kell térnie a startmezőhöz a győzelem megszerzéséért.
A "Harry Potter - Bájitalok társasjáték" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Harry Potter - Bájitalok társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Harry Potter - Bájitalok társasjáték

Harry Potter - Bájitalok társasjáték

9 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.