KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Harry Potter - Harry és Ron a Roxfort Expresszen

Harry Potter - Harry és Ron a Roxfort Expresszen
12 990 Ft
+260 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wizarding World
6 éves kor fölött
nem rendelhető
81070
Figyelem, figyelem, indul a Roxfort Expressz!
A Harry Potter Harry és Ron a Roxfort Expresszen játékszettel varázslatos utazás várja a gyerekeket a varázslóvilágba. A figurák kinézetét a filmben Daniel Radcliffe és Rupert Grint által alakított karakterek inspirálták. Az ikonikus karakterfigurák hétköznapi ruhájukban várják, hogy elinduljon kalandos, varázslóvilágban zajló életük. A figurák kidolgozása rendkívül részletgazdag, a játék strapabíró anyagból készült, így a kis és nagy rajongók sokáig élvezhetik majd a vele való játékot. A figurák nem állnak meg maguktól.
Az olyan különleges kiegészítők, mint azegyedi varázspálcák, a csokibéka vagy Makesz, a patkány lehetőséget teremtenek, hogy a gyerekek eljátsszák a film és könyv jeleneteit, de akár újakat is kitalálhatnak, amely fejleszti a képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket.
A játékkészlet kombinálható más Harry Potter készletekkel (külön megvásárolhatók webáruházunkban, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az egész varázslóvilágot is felépíthetik.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Harry Potter - Harry és Ron a Roxfort Expresszen" nevű játék gyártója a Wizarding World, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Harry Potter - Harry és Ron a Roxfort Expresszen

Harry Potter - Harry és Ron a Roxfort Expresszen

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.