Harry Potter: Patrónus barátság szett, 8 cm figurák - Harry, Ginny és 2 patrónus

7 090 Ft
+142 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wizarding World
1-3 nap
72633
Expecto Patronum! Varázslóvilági kalandok várnak rád a Magical Minis Harry Potter és Ginny Weasley patrónus barátság készlettel! Ez a Harry Potter szett egy 8 cm-es Harry Potter és Ginny Weasley gyűjthető babát, valamint Harry szarvas és Ginny ló patrónus figuráit tartalmazza. Harry és Ginny végtagjai is mozgathatóak, beállíthatóak és rendkívül részletgazdag a megjelenésük, így életre keltik a karaktereket. A Roxfort egyenruhát viselő és varázspálcát tartó babákat állítgathatod, mozgathatod a karjukat, és úgy állíthatod be őket, mintha a patrónus bűbájt hajtanák végre. Az imádnivaló, áttetsző szarvas és ló patrónusok tökéletesek a kalandok eljátszásához. Tégy úgy, mintha megidéznéd Harry és Ginny varázslatos őrzőit, és a figurák segítségével játszd újra kedvenc jeleneteidet! A Magical Minis patrónus barátság szett tökéletes eszköze annak, hogy a képzeleted szórakoztató és izgalmas szerepjátékkal inspiráld. Fedezd fel a Magical Minis Roxfort kastély (külön kapható) folyosóit Harryvel és Ginnyvel, és gyűjtsd össze az összes babát és játékkészletet (mindegyik külön kapható), hogy felépítsd a saját varázslóvilágodat! Olvasd be a dobozon található QR-kódot a gyűjtői poszter megtekintéséhez és a Magical Minis gyűjteményed bővítéséhez. Találd ki, és valósítsd meg a saját varázslatos történeteidet a Wizarding World Magical Minis Harry Potter és Ginny Weasley patrónus barátság készlettel!
A "Harry Potter: Patrónus barátság szett, 8 cm figurák - Harry, Ginny és 2 patrónus" nevű játék gyártója a Wizarding World, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Harry Potter: Patrónus barátság szett, 8 cm figurák - Harry, Ginny és 2 patrónus" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 02-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 02-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Harry Potter: Patrónus barátság szett, 8 cm figurák - Harry, Ginny és 2 patrónus

Harry Potter: Patrónus barátság szett, 8 cm figurák - Harry, Ginny és 2 patrónus

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.