Harry Potter - Társasjáték gyűjtemény

Harry Potter - Társasjáték gyűjtemény
10 850 Ft
+217 hűségpont ajándékba - Részletek...
77167
Ez a hatalmas társasjáték gyűjtemény 8 könnyen tanulható, klasszikus játékot tartalmaz a Harry Potter és a varázslóvilág rajongóinak! Tartalmaz egy 3D-s Roxfort kastély játéktáblát és olyan jól ismert játékokat, mint a bingó, dáma, memóriakártya, dominó és sok más.
Legyen szó családi játékestről, születésnapi ajándékról vagy utazásról ez a változatos gyűjtemény tökéletes választásnak bizonyul.
A "Harry Potter - Társasjáték gyűjtemény" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Harry Potter - Társasjáték gyűjtemény

Harry Potter - Társasjáték gyűjtemény

10 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.